Danışman ve Hibe Analiz Programı

Danışmanlık ve Hibe Analiz Programı

Menu

2022 Yılı Üreten Şehirler Tematik Teknik Destek Programı I E - İhracat Danışmanlık Programı

2022 Yılı Üreten Şehirler Tematik Teknik Destek Programı I E - İhracat Danışmanlık Programı

2022 Yılı Üreten Şehirler Tematik Teknik Destek Programı I E - İhracat Danışmanlık Programı


Amaç ve Kapsam

Programın amacı, Balıkesir ilinde yer alan işletmelerin ürettiği ürünler çerçevesinde en iyi pazarların tespit edilmesi, işletme altyapısının ihracata uygun şekilde geliştirilerek hedef pazarlara ihracat yapabilir hale gelmesi konusunda teknik destek sağlamaktır.

Balıkesir ilinde yer alan işletmelerin ürettiği ürünler çerçevesinde en iyi pazarların tespit edilmesi, işletme altyapısının ihracata uygun şekilde geliştirilerek hedef pazarlara ihracat yapabilir hale gelmesi programın önceliğidir.

Kimler Başvurabilir ?

Balıkesir ilinde faaliyet gösteren; raf ömrü en az altı ay olan gıda ürünleri (zeytin-zeytinyağı, süt ürünleri, kurutulmuş gıda, konserve gıda, reçel, bal, paketli gıda ürünleri vb.) üreten işletmeler ve kooperatifler.

Destek Miktarı ve Oranı

Bu program kapsamında desteklenecek projeler için tahsis edilen toplam kaynak tutarı 4.000.000 TL’dirGüney Marmara Kalkınma Ajansı, bu program için ayırdığı kaynakları kısmen veya tamamen kullandırmama hakkını saklı tutar.

Destek Unsurları

Tematik Teknik Destek Programı kapsamında başvuru sahibine herhangi bir mali destek sağlanmayacaktır. Tematik teknik destek hizmet alımı yoluyla sağlanacak olup, sadece uzman giderleri (yol ve konaklama dahil) hizmet alımı çerçevesinde Ajans tarafından ilgili firmadan satın alınarak karşılanacaktır.

Desteklenen İller
Balikesir,
Başvuru Yeri

Online Başvuru Sistemi:

Açıklamalar
Desteğe Uygun Danışman Bulunmamaktadır



Destek Bilgileri
Başlangıç Tarihi:
30 Kasım -1

Son Başvuru Tarihi:
29 Mart 2024