Danışman ve Hibe Analiz Programı

Danışmanlık ve Hibe Analiz Programı

Menu

Katılımı Artır Başarıyı Yakala (Increase Participation Achieve Success) Projesi

Katılımı Artır Başarıyı Yakala (Increase Participation Achieve Success) Projesi

Katılımı Artır Başarıyı Yakala (Increase Participation Achieve Success) Projesi


Amaç ve Kapsam

2022-1-TR01-KA154-YOU-000071893 sözleşme numaralı “Katılımı Artır, Başarıyı Yakala” projesi, Göç Araştırmaları Vakfı (GAV) koordinatörlüğünde yürütülen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus+ kapsamında desteklenen bir Avrupa Birliği projesidir. Genç göçmenlere sosyal medya okuryazarlığı becerisi kazandırarak demokratik yaşama katılımlarını artırmak amaçlanmaktadır. Gerçekleştireceğimiz proje faaliyetleri vasıtasıyla, genç göçmenlerin yereldeki demokrasi mekanizmalarını daha yakından tanıyarak, demokrasi, temel hak ve özgürlükler, aktif katılım ve sosyal medya okuryazarlığı konusunda edinecekleri bilgi ve farkındalıklarının artması hedeflenmektedir.

Projenin ilk etkinliği “Genç Göçmenlere Yönelik Eğitim Programı” 28 katılımcı ile Ankara’da gerçekleştirilecektir. Projenin ilerleyen safhalarında İstanbul’da da farklı katılımcılar ile bir etkinlik gerçekleştirilecek olup katılımcılara YouthPass sertifikası verilecektir.


Kimler Başvurabilir ?

Projenin öncelikli hedef kitlesi; Türkiye’de ikamet eden 18-30 yaş aralığındaki göçmenlerdir.  Eğitim içeriği, başvuru sürecinden sonra, kabul edilenlere iletilecektir. Eğitim dili Türkçe ve İngilizce olacaktır. 

Destek Unsurları

Katılımcıların yol, konaklama ve iaşe masrafları proje kapsamında karşılanacaktır.

Desteklenen İller
Tüm İller,
Başvuru Yeri

Başvuru yapmak için Tıklayınız

Açıklamalar
Desteğe Uygun Danışman Bulunmamaktadır



Destek Bilgileri
Başlangıç Tarihi:
30 Kasım -1

Son Başvuru Tarihi:
30 Nisan 2023