Danışman ve Hibe Analiz Programı

Danışmanlık ve Hibe Analiz Programı

Menu

KOP 2025 Yılı Mali Destek Çağrı Programı

KOP 2025 Yılı Mali Destek Çağrı Programı

KOP 2025 Yılı Mali Destek Çağrı Programı


Amaç ve Kapsam

Toplam 8 ili kapsayan KOP Bölgesinin, gelişen ve değişen ekonomik yapısının tarım ve hayvancılık başta olmak üzere çok sektörlü ve eş zamanlı şekillendiğini, bu nedenle katma değeri yüksek faaliyetlere büyük önem verdiklerini ifade eden KOP İdaresi Başkanı Dr. Murat Karakoyunlu, proje yürütücüsü kurumlardan daha yenilikçi, farkındalık oluşturan, katma değeri yüksek, insan hayatına dokunan, bölgenin ihtiyaçlarına dönük yatırım ve desteklemeleri kapsayan önemli proje teklifleri geldiğini belirterek, tarım ve hayvancılık alanında 2025 yılı içinde aynı azim ve kararlılıkla proje tekliflerini beklediklerini kaydetti.

Kimler Başvurabilir ?

Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Yozgat’tan oluşan KOP Bölgesindeki; Valilikler, Kaymakamlıklar, Devlet Üniversiteleri başta olmak üzere ilgili tüm kamu kurum ve kurumlarının başvurabileceği Çağrı Programı, tarım ve hayvancılık projeleri için 22 Nisan /24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak ve sadece http://elis.sanayi.gov.tr adresinden kabul edilecek.

Destek Miktarı ve Oranı

Tarım ve Hayvancılık Mali Desteklerinde en düşük limit 200 Bin TL olurken, en yüksek limit ise 20 Milyon TL olarak belirlendi.

Destek Unsurları

Tarımsal kalkınma

Desteklenen İller
Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Aksaray, Karaman, Kırıkkale,
Başvuru Yeri
Açıklamalar



Destek Bilgileri
Başlangıç Tarihi:
30 Kasım -1

Son Başvuru Tarihi:
24 Mayıs 2024